fbpx

Confettival info

Festival info

Datum
Confettival vindt plaats op zaterdag 22 februari 2020 en zondag 23 februari 2020.
Zaterdag 22 februari 2020
Op zaterdag 22 februari opent Confettival haar deuren op het Stadhuisplein in Eindhoven. Openingstijden van 14.00 tot 01.00! De Prins en zijn gevolg komen langs, vanuit het grote overdekte terras is de optocht te bekijken onder het genot van veul bier! Kom je op tijd bezatten want vol = vol!
Zondag 23 februari 2020
Op zondag 23 februari is het weer bal op het Stadhuisplein. Vanaf 14.00 is Confettival geopend en gaan we door tot 01.00 uur. Vergeet vanaf 11.00u niet je stropdas op te komen halen! Maken jullie er een heeul gezellig feestje van dan gaan we nog langer door.
Locatie
De Bavaria Bierhal op het Stadhuisplein, Eindhoven

Minimumleeftijd
Confettival is een 18+ event. Zorg dat je altijd een geldig paspoort, ID kaart of rijbewijs bij hebt.
Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.
Lockers
Er zullen vrijdag tot en met zondag een beperkt aantal kluisjes te huur zijn. Deze zijn te huur voor €7,- + €5,- borg. Wanneer de kluisjes op zijn, kan er altijd op Katherinaplein te Eindhoven gebruik gemaakt worden van de algemene garderobe van Lampegat.
Munten
Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar. Betaalmethode: pin en cash. Munten zijn op beide dagen geldig.
Pinnen
Op Confettival is geen pinautomaat aanwezig. Echter kun je wel munten aanschaffen middels cash of door met pin te betalen.
Selfiesticks
Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je daarom aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel foto apparatuur
Wil je jouw Confettival ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocket camera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #confettival. Professionele foto/video apparatuur is niet toegestaan.
Medicatie
Wanneer je tijdens Confettival gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.
Roken
Het is binnen in de locatie verboden om te roken. Het is toegestaan om een E-sigaret mee naar binnen te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan. Roken mag alleen op de daar toe aangewezen gebieden.
Sigaretten te koop
Er zullen geen sigaretten bij de locatie verkrijgbaar zijn. Dus deze zullen meegenomen moeten worden of ergens anders gekocht worden.
Celebrate Safe
Confettival wordt jouw moment! Geniet van Carnaval, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: http://celebratesafe.nl.

Tickets

Entree
Voor beide dagen is de entree van Confettival gratis.

Contact

Contact
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de Info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl.

Gevonden Voorwerpen

Gevonden voorwerpen
Ben jij iets kwijt geraakt tijdens Confettival 2020? We hebben alle gevonden voorwerpen voor je hieronder op een rijtje gezet. Wanneer één van de items van jou is, stuur ons dan een berichtje via facebook of een e-mail naar info@firstvision.nl. De items kunnen opgehaald worden tijdens kantooruren op ons kantoor te Ekkersweijer 7, Best. Er zijn verder geen andere items gevonden. Verstand, ruggengraat & geld voor de volgende editie zijn helaas niet gevonden ;-)
Telefoons
1x Sony Xperia - Tech 21 hoesje doorschijnend | 1x paarse Samsung S9 - eigenaresse K.C.M. Valkenaars |
Portemonnee
1x portemonnee P. van Amstel
(Bank)passen
1x ABN Amro - J. de Groot | 1x ABN Amro - D. Wouters | 1x ABN Amro - C. Degirmenci | 1x Verzekeringpas CZ - J.A.A Latour |
Sleutels
1x Peugot Autosleutel | 1x Volkswagen autosleutel | 1 x dubbele locksleutels hangslot | 1 x dubbele fietssleutels 1565 | 1x sleutel Silca |
Sieraden
1x Ring met helemaal rond zirkoniasteentjes - binnenkant gaatjes |