Locatie

Stadhuisplein Eindhoven

Tijd
Zaterdag: 14:00 – 23:00
Zondag: 14:00 – 23:00

Ticketprijs
Zaterdagticket – €11,11 (excl. €2,50 fee)
Zondagticket – €11,11 (excl. €2,50 fee)

We werken met bandjes! Met een bandje kun je op zaterdag of zondag vrij in- en uitlopen!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Minimum leeftijd
18 jaar!

Selfiesticks
Selfiesticks zijn ​​voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers helaas niet toegestaan. We raden je aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.

Professioneel fotoapparatuur
Wil je jouw Confettival ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocket camera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #confettival. Professionele foto/video apparatuur is niet toegestaan.

Locatie (tussentijds) verlaten
Je ontvangt bij binnenkomst een bandje waarmee je de locatie tijdens het evenement in en uit kunt lopen.

Medicatie
Wanneer je tijdens Confettival gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.

Roken
Het is binnen in de locatie verboden om te roken. Het is toegestaan om een E-sigaret mee naar binnen te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan. Er zal een aparte rookarea aangewezen zijn.

Celebrate Safe
Confettival wordt jouw moment! Geniet van Carnaval, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: http://celebratesafe.nl